Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

GetGeek prinde viata

22/11/2020
de catre Admin Admin

O sa sune ca un cliseu toata chestia asta. In spatele cortinei, se afla o echipa tanara, dar cu experienta mare pe domeniul asta.

Dar da, cliseul este real de data asta. Un grup de baieti si fete, pasionati de tehnologie, pop culture dar si altele, vrem sa impartasim si celorlati hobby-urile noastre.

Nu o sa ne ascundem. In spatele lui GetGeek este fix echipa de la GamesMagazin, site ce la randul lui v-a suferi un revamp. Sau mai exact un rebranding.

GamesMagazin.ro

Pentru cine nu stie despre ce e vorba, Gamesmagazin a fost printre primele magazine online ce vindea accesorii pop culture. Iar usor gama s-a extins catre gaming, filme si muzica.

Ne-am dus anual la evenimente precum East European Comic Con sau LSE.

Am sprijinit cum am putut echipe mici de esports sau content creators ce aveau potential.

Insa, am realizat la randul nostru ca si noi trebuie sa facem urmatorul pas.

Deci, ca sa nu o mai lungim, iata GetGeek. Cu ce se va ocupa aceasta platforma?

In primul stagiu, incercam pe cat de mult posibil sa impartasim cu voi informatii din lumea IT&C-ului, atat in materiale scrise, cat si video.

Iar treptat, dorim sa ne extindem si in alte domenii. Unul dintre acestea este evident, domeniul pop culture. Dar mai avem nitel pana acolo. Baby steps.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un review