Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Razer a lansat Wolverine V2, controller pentru Xbox Series X|S

23/11/2020
de catre Admin Admin
GetGeek.ro

Razer a prezentat controller-ul Wolverine V2 conceput in mod special pentru noile console Xbox Series X|S.

Incorporând inovatoarele butoane Mecha-Tactile concepute de Razer, dar si D-Pad-ul Mecha-Tactile, noul Wolverine V2 ofera o ergonomie superioara si posibilitati avansate de personalizare, alaturi de precizie si control imbunatatite, indiferent de jocurile preferate.

Design-ul superior, bine conturat, este ideal pentru sesiunile prelungite de gaming, asigurând o priza naturala, care faciliteaza actionarea rapida si precisa a butoanelor.Razer Wolverine V2Stick-urile analogice sunt acoperite cu un material cauciucat care previne alunecarea accidentala a degetelor.

Butoanele Mecha-Tactile proprietare Razer sunt certificate pentru pâna la trei milioane de actionari si au o distanta de actionare de doar 0.65mm.

Astfel actionarea butoanelor este inregistrata cu 35% mai repede in comparatie cu butoanele standard pe baza de membrana.Fiecare buton este calibrat individual pentru a pune in valoare abilitatile utilizatorilor.

Pe lânga switch-urile mai rapide, Wolverine V2 include si doua butoane cu functii multiple, care pot fi liber configurate folosind Razer Controller Setup Designed for Xbox. Astfel jucatorii au posibilitatea sa reconfigureze functiile butoanelor frontale, pentru a personaliza cu adevarat experienta de control.

Iar pentru situatiile când reflexele si viteza de reactie sunt cruciale, butoanele de tip trigger de pe Wolverine V2 includ si modul Hair Trigger cu functie de limitare fizica a cursei butonului, pentru a obtine o cadenta de tragere de neegalat.

Razer Wolverine V2 este disponibil pe shop-ul online Razer, in magazinele fizice RazerStore, dar si in oferta anumitor parteneri de retail si are un SRP de 119.99 euro.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un review