Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Figurina Diorama, Winnie the Pooh, D-Select, 14 cm

Pret vechi: 250.00  Lei  
109.90  Lei
Reducere: 140.10  Lei (56%)
Pune o întrebare
GM13BKDDS006
In stoc

Dupa primul val de serii de diorama D-select, Beast Kingdom aduce al doilea val de diorame de animatie populare pentru a recrea scene clasice cu unele dintre cele mai populare personaje animate! 

In profunzimea padurii de o suta de acri, Winnie the Pooh a fost invitat sa se bucure de un pranz delicios la casa prietenului sau Rabbit. Dar avea prea multa miere, era blocat în gaura lui Rabbit si nu se putea misca. Stiti ce s-a intamplat atunci? 

Diorama arata, de asemenea, aspectul de surpriza si ingrijorare pe Tigger si Purcel, care stau pe gazon in afara gaurii. Cu sculpturi 3D, Beast Kingdom este capabil sa recreeze cu fidelitate acest moment hilar din animatie. Creata cu tehnologii rafinate de sculptura a mucegaiului 3D, cuplata cu vopsea multistratificata, diorama a fost facuta pentru a fi o replicare precisa a scenei din animatie. In plus, pentru a capta cu precizie toate detaliile pentru fiecare personaj, chiar si noroiul si ierburile din jurul gaurii au fost facute mai realiste si mai fidele vietii cu efectele de stratificare. 

Diorama PVC masoara aproximativ 14 x 10 x 9 cm si vine intr-o cutie tiparita.

Brand:
Beast Kingdom Toys
Categorie Accesorii:
Figurine
Licenta:
Winnie the Pooh

Nici o postare găsită

Scrie un review