Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Figurina, Marvel Comics, Egg Attack Action, Toxin, 20 cm, Editie Limitata

Pret vechi: 720.00  Lei  
299.90  Lei
Reducere: 420.10  Lei (58%)
Pune o întrebare
GM13BKDEAA087SP
In stoc

In panteoanele raufacatorilor si anti-eroilor Spider-Man, formele de viata extraterestre simbiotice care incep cu Venom au reprezentat intotdeauna cea mai mare provocare pentru insusi webslinger.

Cu cateva iteratii distincte, vine si oportunitatea de a explora versiuni noi si fantastice ale extraterestrilor infricosatori. Cu „Toxin” de la Marvel, fanii au fost familiarizati cu descendentii lui Carnage! Nascut ca al 1000-lea simbiot si unit cu ofiterul de politie Pat Mulligan, Toxin a fost considerat cel mai periculos din rasa extraterestra atat de Venom, cat si de Carnage!

Detinand puterile parintilor sai, dar intr-o masura mai mare, Toxin are un aspect mult mai rationalizat, asemanator cu Spider-Man. Un personaj rapid, puternic si agil, Toxin poseda abilitati speciale care aduc teama inamicilor sai!

Seria EAA de figurine de actiune stilizate de 20 cm sub „Beast Kingdom's 'Entertainment Experience Brand" continua linia personajelor Marvel Comics. EAA-087SP Toxin le prezinta fanilor o noua figurina de actiune distractiva, care detaliaza toate culorile iesite din lume si un design vicios si toxic care il face pe anti-erou atat de unic! Limba verde semnatura este expusa in toata gloria ei articulabila, precum si un set de efecte speciale cu tema piranha, care vor speria cu siguranta orice trecator.

Pentru fanii lui Venom, Toxin, aceasta este o figurina Marvel EAA care nu trebuie ratata!

Accesorii:

 - Design EGG Attack Action, cu pana la 24 de puncte de articulatie, inclusiv o limba mobila

- Trei (3) modele de ochi inlocuibile (normali, ochi mari si mici, ochi mari)

- Patru (4) design Piranha, cu efecte speciale simbiotice (doua mari, doua mici)

- Doua (2) perechi de maini inlocuibile (deschis, pumn)

- Baza speciala pentru figurina cu marca cu suport

Editie limitata de 500 de bucati in intreaga lume.

Brand:
Beast Kingdom Toys
Categorie Accesorii:
Figurine
Licenta:
Marvel

Nici o postare găsită

Scrie un review