Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Figurina Electronica, Avengers, Iron Man Fist Power Gauntlet, 1/1

Pret vechi: 899.90  Lei  
499.90  Lei
Reducere: 400.00  Lei (44%)
Pune o întrebare
GM13HASE6253
In stoc

Cantitatea minima pentru "Figurina Electronica, Avengers, Iron Man Fist Power Gauntlet, 1/1" este 1.

Cele 6 Pietre ale Infinitului conitin in ele puterea de a controla si contorsiona tesatura universului.

În acest Gauntlet, puterile Pietrelor Infinitului sunt combinate pentru a crea o arma cu capacitati insondabile. Imaginati-va ca detineti abilitati incredibile, care modifica realitatea, cu dispozitivul electronic de putere Marvel Guantlet.

Dispunand de articulatii electronice ale degetelor, efecte luminoase pulsante, sunete inspirate din film si un mod de afisare cu blocare a pumnului cu aspect acerb, acest articol de inalta calitate Power Gauntlet face un cadou minunat pentru colectionarii si fanii filmului Avengers: Endgame.

Caracteristici:

- AVENGERS: ENDGAME PREMIUM ROLEPLAY ITEM: Designul complex și detaliat al acestui Power Gauntlet articulat electronic este inspirat din filmul Avengers: Endgame, parte a Universului Cinematic Marvel.

- EFECT DE LUMINA PENTRU PULSAREA PIETREI INFINITULUI: Acest pumn electronic pare sa aiba o putere extraordinara. Cand sunt activate, cele 6 Pietre ale Infinitului pulseaza cu lumina strălucitoare.

- AVENGERS: EFECTE DE SUNET INSPIRATE DIN FILMUL ENDGAME: Impingerea Pietrei Infinitului in centrul Power Gauntlet activeaza efecte sonore inspirate din filmul Avengers: Endgame.

- MOD DE AFISARE FIST-LOCK: Degetele foarte articulate ale lui Gauntlet pot fi blocate într-o poziție de pumn inclestata, permitand afisarea elementului intr-o pozitie puternica corespunzatoare.

Sunt necesare 3x baterii AA, nu sunt incluse.

Brand:
Hasbro
Categorie Accesorii:
Cosplay
Licenta:
Avengers

Nici o postare găsită

Scrie un review