Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Informatii livrare si plata

Livrarea

Produsele din comanda dumneavoastră sunt trimise prin curier și ajung la adresa specificată în formularul de comandă. În cazul în care nu este nimeni acasă, în momentul în care firma de curierat ajunge la adresa menționată de d-voastră, veți fi contactat la numărul de telefon introdus în formularul de înregistrare de pe site-ul www.GeekMode.ro.

Veți fi contactat telefonic în maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii (în timpul programului 09:30-16:30) pentru a vă informa asupra disponibilității produsului, prețul acestuia, termenul și adresa de livrare. Comenzile efectuate în afara acestui interval vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare.

Programul magazinului GeekMode este:
Luni – Vineri : 9:00-16:30
Sâmbăta : Închis
Duminica : Închis

Livrare prin Curier:
Costul Transportului: 19.90 Lei pentru comenzi până in 249,99 Lei și Gratuit pentru comenzi peste 250 Lei

Termenul de livrare din momentul în care e disponibil produsul:
În țară: 2-3 zile lucrătoare.
În București: 1-2 zile lucrătoare.

-La ridicarea coletului trebuie să achitați valoarea produselor și taxa de transport.

-Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.
-Plata se poate face în numerar la livrare.

Oferta noastră nu se limitează doar la produsele prezentate pe site, putem să aducem la cerere aproape orice produs. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Întrebări referitoare la livrare:
Pot să-mi aleg data la care să-mi fie livrat coletul?
Da, atunci când plasați o comandă pe http://www.GeekMode.ro, completați la observații comandă faptul că doriți livrarea într-o anumită zi.

Ce se întamplă dacă nu sunt la domiciliu în ziua livrării?
În cazul în care nu vă aflați la domiciliu în ziua livrării comenzii, un reprezentant al firmei de curierat vă va contacta și puteți stabili împreuna o dată convenabilă ambelor părți pentru livrarea coletului.
În cazul produselor în format digital, livrarea produselor este gratuită pe e-mail.

Plata

Plata comenzii dumneavoastra pe www.GeekMode.ro se poate realiza alegând una dintre următoarele trei posibilități:

– Plata ramburs – plata în numerar achitată reprezentantului firmei de curierat
– Plata online cu cardul
– Ordin de plată – transfer bancar

Plata ramburs
Plata se efectuează în momentul primirii produselor prin intermediul agentului firmei de curierat.

Plata online cu cardul

Selecteaza metoda de plata Card de credit, apasa butonul Trimite comanda, completeaza datele cardului tau in noua fereastra apasa butonul Plateste.

Ordin de plată
Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de S.C. GM World Distribution S.R.L. , în urma confirmării telefonice a comenzii de catre un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

SC GM World Distribution SRL
Reg. com.: J40/14997/2014
CIF:RO33933073
Adresa: Bd. Carol I, Nr. 54, Sector 2, Bucureşti
Tel: 0371.448.918
După ce ați efectuat plata, vă rugăm să ne trimițeti o copie a ordinului de plată pe e-mail, la office@gmwd.ro.

Daca ați plătit printr-un serviciu de online banking, vă rugăm să ne trimiteți datele prin e-mail la office@gmwd.ro.

Puteți face comanda online pe www.GeekMode.ro sau comanda la telefon 0371.448.918 în intervalul Luni – Vineri 10:00-16:30.

Pentru a ne asigura că veți primi produsele în cel mai scurt timp posibil, trimiterea comenzilor în aceeași zi cu comanda se va efectua doar până la ora 12:00 în fiecare zi lucrătoare. Orice comandă trimisă către noi după ora 12:00 va fi înregistrată și coletul va fi trimis în următoarea zi lucrătoare după confirmarea dumneavoastră telefonică.

În acest fel ne asigurăm ca pachetele dumneavoastră vor pleca la timp prin curier, ceea ce va asigura o livrare mai rapidă.

Exemple:

a) O comandă efectuată luni până la ora 12:00 va fi preluată în aceeași zi și veți fi contactat telefonic în cursul zilei de luni și pachetul va pleca tot luni, în cazul în care vom reuși să vă contactăm telefonic.

b) O comandă efectuată miercuri după ora 12:00 va fi preluată joi și veți fi contactat telefonic sau în cursul zilei de joi. Pachetul va pleca, dacă avem confirmarea dumneavoastră telefonică în cursul zilei de joi.

c) O comandă efectuată vineri după ora 12:00 va fi preluată luni.