Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Politica de returnare

Politica de returnare
În această secțiune aveți detalii despre modalitățile și condițiile de returnare a produselor achiziționate de la GeekMode.ro

Produsele achiziționate la distanță
Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G Nr.34/2014. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

S.C. GM World Distribution S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la confirmarea returului, prin ordin de plată, într-un cont bancar specificat de dvs. (contul bancar trebuie sa fie pe numele persoanei care a facut comanda). Suma înapoiată cat și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Din motive obiective, nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, ambalaje deteriorate. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Produsele primite defecte
În eventualitatea în care produsul achizitionat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a S.C. GM World Distribution S.R.L.

Condiții generale de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă S.C. GM World Distribution S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

S.C. GM World Distribution S.R.L.  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

Costul transportului produselor de la S.C. GM World Distribution S.R.L.  către client și de la client către S.C. GM World Distribution S.R.L. revine în responsabilitatea clientului.

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, “Înainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract” în baza unui formular pe care-l puteți solocita și primi doar la adresa de email office@gmwd.ro.