Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Termeni si Conditii

Plasarea unei comenzi reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile GeekMode.ro

Informațiile furnizate către S.C. GM World Distribution S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. GM World Distribution S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Prețurile sunt actualizate zilnic. Prețurile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora. Pentru produsele care nu sunt disponibile în stocul actual, GamesMagazin.ro nu poate garanta prețul. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.

Discounturile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Produsele fizice comercializate prin intermediul GeekMode.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală și certificat de garanție.

Garanția pentru produsele cumparate de pe GeekMode.ro este oferită de distribuitorul local al produsului cumparat.

S.C. GM World Distribution S.R.L. își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.